Tandplejer

Tandplejer med ønske om at nyde livet: Din stilling er nu ledig på Tandklinikken Esbjerg 

Brænder du for tænder, for ordentlighed og for frihed?  Så læs videre her.

Klinikkens vision er at være toppen af poppen blandt klinikker i landet til at bevare tænders vitalitet og funktion hele livet for vores patienter. Ja – det er en næsten umulig opgave og lyder som en cliché - jeg ved det. Men jeg mener det 100%, for det er så fedt, når det lykkes. Det kan vi kun fordi vi er et lille team, der tillader os at stille krav til patienterne, et team der arbejder tæt sammen og behandler tænder med skånsomme evidensbaserede metoder, når de skal behandles. Det er en enorm WIN-WIN situation som giver både patienter og os: MENING, VÆRDI og SUCCES. 

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at du skal varetage alle eftersyn, den forebyggende indsats og naturligvis klinikkens PA-behandlinger!
Derudover skal du føle dig til rette i vores team som menneske. Er kemien god, finder vi ud af hvordan du kan tilegne dig den viden, der mangler. For du brænder helt sikkert for tænder, gummer, slimhinder, kost, hygiejne, profylakse, patientens sundhed og rettidig behandling. Du skal kunne tale med patienterne, hurtigt kunne skabe dig et overblik over et tandsæt, så du kan registrere og formidle hvad du finder. Komplette tværfaglige behandlingsplaner, der inkluderer bidfunktion, slid og tandregulering fylder meget i klinikken. Vi arbejder interdisciplinært med ortodontister og kirurger. Derfor vil der være en del sparring omkring dette. Klinikken fungerer som henvisningsklinik for bidfunktion og bidrehabilitering/protetik.

Du er klinikkens eneste tandplejer. Så det er en fordel med erfaring eller i hvert fald en vis selvindsigt. Er du helt grøn og nyuddannet, kan du stadig være den rigtige, så længe du passer til teamet og teamet til dig. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. 
Vi forventer, at du er åben for relevante kurser, både inden- og udenfor dit autorisationsområde. Da meget efteruddannelse kan forventes at foregå på engelsk, er gode engelsk kundskaber en fordel.!
Der vil være et individuelt tilpasset internt on-boarding program med mig, når du starter. Herefter vil vi løbende arbejde med at bygge viden og kompetencer op, så vi i fællesskab kan yde vores bedste. Det kræver efteruddannelse, og vi er ikke fedtede, hvad det angår. Det er faktisk et krav, at der løbende sker en faglig udvikling. Løbende vil vi have behandlermøder. 

Stillingen vil forventeligt være en 27 - 31 timers stilling fordelt på 4 dage. 
Klinikken er tandlægeejet og ikke i kæde - derfor har vi alle fordelene ved at kunne bestemme selv. Vi kan brande vores kvaliteter uden forvirring, skifte retning, materialer, arbejds- og åbningstider mm hvis noget ikke fungerer. Vi skal ikke spørge andre end mig!

Vi er på klinikken i samlet flok. Ikke nogen skæve tidspunkter med skæve ansættelser. Det er værdifuldt at kunne bruge hinandens faglighed, at alle ved hvad der foregår, hvem der har været der mm. Vi vægter balance mellem arbejde og fritid højt ved at begrænse lange arbejdsdage, rumme individuelle ønsker om fridage eller afspadsering og begrænse overarbejde. Hovedferien afvikles med 3 ugers sommerlukning, og vi holder nærmest altid lukket i juleferien. 
Vi hjælper hinanden. Løfter i flok, når man har tid til det, eller der er behov for det, uafhængig af ens stilling og ansvarsområde. Vi er interesseret i hinandens liv og familier og deler gerne ups and downs. Flow, tillid og frihed er vigtige parametre for vores trivsel og arbejdsglæde. 

Hvis du ikke kender Esbjerg, tænker du måske; “Der kan jeg ikke bo! 1,5 time fra Århus og 3 timer fra København!…”
Esbjerg er ikke en lille vestjysk flække, men den største by i området med et kæmpe opland. Her er et bredt udvalg af liv og miljøer, og her har altså ikke lugtet af fisk i 20 år!
Du kan vælge at bo downtown i en lejlighed med gåafstand til arbejds-, by- og natteliv. 
På landet længere udenfor byen, måske med høns og køkkenhave. 
Eller hvad med at bo på ferieøen Fanø i et trendy, kreativt miljø med masser af tilflyttere, med en færgefart på 11 min og en lille gå- eller cykeltur fra havnen til klinikken. 
Alle muligheder for at nyde livet, hvor du end er i dets faser. 
Har du ikke været her de sidste mange år, vil jeg invitere dig til at komme og se mulighederne selv.

Jeg holder ansættelsessamtaler løbende og glæder mig helt vildt til at høre fra dig, så hold dig ikke tilbage.

Vi ses
Tandlæge Regitze Blenner Præstegaard


Team: 1 tandlæge, 2 rutinerede klinikassistenter og så DIG. 
Stilling er ledig fra 1/9-2022
IT: Dental Suite
… og en helt masse funky udstyr. 
Send ansøgning til regitze@tandklinikkenesbjerg.dk