Vi ansætter

Kære alle tandplejere.

Barselsvikariat med stor chance for fastansættelse.

Tandklinikken Esbjergs vision er at være toppen af poppen blandt klinikker i landet til at bevare tænders vitalitet og funktion hele livet. Ja – det er en næsten umulig opgave og lyder som en cliché - jeg ved det. Men jeg mener det 100%.

Vi er et lille team, der stille krav til patienterne, et team der arbejder tæt sammen og behandler tænder ud fra skånsomme evidensbaserede metoder, når de skal behandles. Det skaber en enorm WIN-WIN effekt som giver både patienter og os: MENING, VÆRDI og SUCCES.

Vi hygger os, griner, er gode ved hinanden og ved vores patienter.

Teamet består af 2 klinikassistenter, 2 tandplejere og 1 tandlæge.

I dette team mangler vi en tandplejer. I første omgang som barselsvikar, men med chance for fastansættelse hvis du passer ind i ”familien” og vi kan skabe en produktiv kalender til dig.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at du skal varetage alle eftersyn, den forebyggende indsats og naturligvis klinikkens PA-behandlinger!  Derudover ønsker jeg at få dig trænet i at tage kliniske fotos, 3D skan og give dig indblik i bidfunktionens verden til brug ved fælles behandlingsplanlægning. Hvis du allerede kan disse discipliner, vil det bare være lækkert, men det er ikke et krav. Hvis du er helt grøn så frygt ikke.

Jeg forventer, at du er åben for relevante kurser, både inden- og udenfor dit autorisationsområde.

Da meget efteruddannelse kan forventes at foregå på engelsk, er gode engelsk kundskaber en fordel.

Der vil være et individuelt tilpasset internt on-boarding program med mig, når du starter. Herefter vil vi løbende arbejde med at bygge viden og kompetencer op, så vi i fællesskab kan yde vores bedste. Det kræver efteruddannelse, og jeg er ikke fedtet, hvad det angår. Det er faktisk et krav, at der løbende sker en faglig udvikling.

Stillingen vil forventeligt være en ca. 31 timers stilling fordelt på 4 dage. (Vi har lukket hver fredag)
Tiltrædelse SÅ SNART SOM MULIGT.

Jeg ser gerne at du bor i området. Det er nemmere mht. sociale arrangementer, møder mm. og bare helt generelt lettere!

Skriv til mig på regitze@tandklinikkenesbjerg.dk

Jeg glæder mig til at møde dig.

Bedste hilsner
Tandlæge Regitze Præstegaard