×
VIGTIG INFO

Vi er Tandklinikken Esbjerg

På Tandklinikken Esbjerg gør vi os hver dag umage med at minimere behovet for at behandle.

  Vi rådgiver og vejleder dig i at holde dine tænder og tandkød rent, hvilket er det vigtigste af alt i kampen mod sygdom.

   

  Vi rådgiver om uvaner som slid, sød kost og ætsende drikkelse der kan skade dine tænder unødigt, og vi behandler skaderne nænsomt hvis de er opstået.
  Vi vælger skånsomme behandlingsmåder for at bevare så meget af dine tænder som muligt, når du har behov for behandling

  Teamet

  Tina

  Klinikassistent

  Tina har mere end 20 års erfaring som klinikassistent.

  Hun har været på Tandklinikken Esbjerg fra 2015 til 2017 og er kommet tilbage og startet i april 2019.

  Tina varetager hovedsagelig receptionsarbejdet og det vil oftest være hende du møder når du kommer og forlader klinikken. Det er typisk hende du møder i telefonen, men hun assisterer også ved behandlinger hos både Anders og Regitze. Hun tager røngtenbilleder, kan rense tænder, instruere og vejlede.

  Janni

  Klinikassistent

  Janni har mere end 25 års erfaring som klinikassistent.

  Hun har siden 2015 været ansat på Tandklinikken Esbjerg.

  Janni assisterer hovedsagelig Regitze Præstegaard og er blæksprutte på gulv og i reception.

  Janni foretager røntgenoptagelser, instruktioner og aftrykstagning m.m.

  Rikke Telling

  Tandplejer

  Rikke er begyndt på Tandklinikken Esbjerg d. 1. september 2018, men hun er ikke
  grøn i faget.

  Hun fortæller her, om sin rejse hertil.

  "Jeg er uddannet tandplejer i 2010 og har siden primært arbejdet i privat praksis. Jeg har dog også været ude og snuse lidt til livet som tandplejer i Forsvaret, men det stod efter et par år klart at det er samspillet med faste patienter der gør jeg elsker mit fag og derfor er jeg igen at finde i privat praksis

  Jeg synes hver dag og hver ny mund er spændende og altid en udfordring. Jeg brænder for at arbejde med mennesker og for at finde løsninger der er skræddersyet til hver enkelt individ. Hver behandling/patient mødes derfor altid med et åbent sind.  

  Privat er jeg gift med Jon og er mor til to piger på 3 og 5 år. Selvom det tager megen tid med små børn prioriteres løb højt i min hverdag. Jeg har løbet en del halvmarathons og håber på jeg også kan krydse en hel marathon af inden for de næste år"

  Rikke Ulriksen

  Tandplejer

  "I 2015 blev jeg uddannet tandplejer i Aarhus.

  Efterfølgende fik jeg job i privat praksis på to klinikker i Esbjerg og har været deltidsansat begge steder lige siden.

  I forbindelse med min tandplejeruddannelse var jeg en del af projekt ”Tandfeerne”, hvor jeg var i Gambia for og lave sundhedsfremmende arbejde med fokus på forebyggelse af tandproblemer.
  Projektet  i Gambia gjorde mig opmærksom på, hvor vigtig tandsundhed er. 

  Forebyggelse af tandproblemer, vejledning om god mundhygiejne og pleje af tandsættet har stor betydning for mig, hvilket hænger godt sammen med, at jeg udfører paradentosebehandlinger, hvor en god mundhygiejne er essentielt for at opnå et godt resultat.
  Kort sagt udfører jeg regelmæssige tandundersøgelser og diagnostik  samt  giver vejledning om god mundhygiejne. Derudover udfører jeg paradentosebehandlinger.

  Jeg er opvokset i Esbjerg, hvor jeg er bosat sammen med min kæreste og vores lille dreng.  I min fritid dyrker jeg lidt løb, venner og familie - og tager på rejser, når chancen melder sig"

  Regitze B. Præstegaard

  Tandlæge

  Jeg er indehaver og passioneret tandlæge her på klinikken siden 2001.

  I min fritid er jeg mor til 2, kæreste, datter, søster til 3, faster til 6, 
  moster til 2, konstant guffende ny viden, mentor for mange, grøn i golf, dårlig til det meste sport, dog god i dans og løb, uhelbredelig optimist, lattermild, musik glad, højt-snakkende, bandende (ikke så stolt af) og fuld af lyst på livet.